Hé leuk mens, 

Ik vind het supertof dat je hier bent! Ik ben Brenda. 40. Moeder van 2 kleine meisjes (die zichzelf al lang niet meer klein vinden). Vrouw van een man die zeer ad rem is en waar ik heel hard mee kan lachen. En dochter van een ondernemersvader en zorgzame moeder. Ik werk als finance master. En dat vind ik heerlijk. Ik kan me daar helemaal in verliezen. 

Maar, ik had nergens een creatieve outlet. En dat miste ik. Ik wil schrijven, verhalen vertellen, fotograferen, creëren. Nadat ik me, in 2022, aansloot bij het VETTT team merkte ik dat dit wat in me los maakte. Als kind was ik al dol op verhalen schrijven en vertellen.  Maar ergens in het verloop van mijn leven ben ik dat kwijtgeraakt. En nu borrelt dat weer omhoog. 

Ik heb een liefde voor nieuwe dingen ontdekken. Ik ga dan ook graag op avontuur met mijn man en meisjes. Activiteiten, steden, horeca. En vervolgens vertel ik er ook nog eens graag over. En zie daar.. dit platform was geboren! Daar blijft het niet bij. Want ik ben ook altijd nieuwsgierig naar opvoeding. Hoe doen andere ouders dit? En waar kunnen we wat van leren? En ook praktische tips of d.i.y. voor moeders. Want ook ik ben ieder jaar weer aan het googelen wat leuke traktatietips zijn, wat ik voor de juffen moet halen en hoe ik mijn kind voor Halloween moet schminken. 

Ik had wel behoefte aan een platform waar ik dit kon vinden en het ook nog zelf een beetje leuk kon hebben. Ik wil ook graag dingen alleen met en voor mijzelf doen. Want ik ben niet alleen maar moeder en vrouw. En daar wil ik ook over schrijven. Over een dag voor jezelf nemen. En lekker te lezen en te luieren. Over cursussen die je veranderen of juist dichter bij jezelf brengen. Verbinding maken. Met jezelf. Met dat kind van 10 en er achter komen dat je het allerliefste in de wereld gewoon wilt schrijven. Ik zou het zo mooi vinden als je dat hier ook terug vindt. 

Liefs, 

Brenda