5x vakantiehuisjes in Nederland met een verwarmd zwembad (privé!)

Dit is het lijstje waar je naar op zoek bent. Knappe vakantiehuisjes in Nederland (dus lekker dichtbij huis) met een ver-weg gevoel. Want: verwarmd zwembad! Dus niet alleen fijn in de zomer. Ook fijn voor.. nouja.. nu! Deze huisjes zijn oogstrelend mooi (gaan we goed op), faciliteiten zoals je dit thuis ook hebt (waarom zou je voor minder gaan?) en het zwembad is helemaal alleen voor jullie. 

Lees meer »

24 uur Deventer

Ik ben dol op Deventer. Omdat het een authentieke historische Hanzestad is. Waar de IJssel langs en deels doorheen stroomt. Maar laat haar historische charme je niet voor de gek houden: Deventer is helemaal hip! Met lekker veel hotspots. Creatieve en kleurrijke winkels. Veelzijdige horeca. En genoeg te doen voor kinderen.

Lees meer »

24 uur Leeuwarden

Leeuwarden. Veelzijdig Leeuwarden. Eén van de oudste steden van Noord Nederland. Leeuwarden ademt historie. Met haar prachtige historische gebouwen, haven in de binnenstad en prachtige parken en hofjes. Maar ze heeft ook een andere zijde. Studentenstad, bruisend en met veel kunst en cultuur. De horeca is uitgebreid, musea veelzijdig en de drukte redelijk beperkt.  Mijn intro verraad: ik ben dol op Leeuwarden! Heerlijk om met je lief te verkennen, maar ook gezellig met het gezin. Hieronder vind je tips voor 24 uur Leeuwarden met kinderen en 24 uur Leeuwarden zonder kinderen. 

Lees meer »

25 x allerleukste vakantie adresjes in Nederland met kinderen

Met de komst van onze beide dochters, nu 5 en bijna 4 jaar geleden, was daar ook ineens de komst van een nieuw soort vakantiebehoefte: kindvriendelijke vakanties! We zaten liever niet meer uren in de auto of met kinderen te wachten op een vliegveld. En ook hadden we geen zin om van alles mee te slepen vanuit huis: kinderstoelen, campingbedjes, speelgoed, luiers, you name it. Ik zag alleen ook weinig leuk alternatief: ik kende alleen de Center Parcs, Roompot en Landal parken. Waar niets mis mee is, maar het is geen 'wow! - effect'. En toegegeven: dat zocht ik wel. Van die huisjes waar je helemaal enthousiast van wordt zo mooi en zorgvuldig zijn ze ingericht. Een huisje met een leuke ligging, leuke faciliteiten in de buurt, veel voor kinderen aanwezig maar ook lekker knus en comfy voor jou als ouder. Dat zocht ik. En die zijn er zeker wel! En hoe!

Lees meer »