Binnenkijken bij Lotte

Oh, wat hou ik van deze stijl! Zacht. Warm. Rustige kleuren, maar ook eclectisch doordat Lotte allerlei verschillende prints door elkaar gebruikt. Ze heeft kamers gestyld waar je graag wil zijn. Die uitnodigen om boekjes te lezen met de kids. Met pyjama's aan en op je schoot nestelen. 

Lees meer »

Binnenkijken bij Marije

Deze wilde ik heel graag voor jullie op de foto zetten. Dit is een prachtig voorbeeld van een neutrale baby- en kinderkamer die toch echt jongensachtig is. Lief, maar ook stoer. Een oogstrelende combi. Marije snapt hoe je een kamer lekker styled. 

Lees meer »

Binnenkijken bij Brenda

Niets leuker dan binnenkijken bij iemand anders in huis. Persoonlijk vind ik ook vrij weinig leuker dan een woning inrichten. Mijn droom is een ongelimiteerd budget en zero beperkingen vanuit mijn wederhelft. Een. Heel. Huis. Inrichten. Dan zit er geen witte muur meer in die woning. Dan kan het maar zo zijn dat je vintage spulletjes in combinatie met kakstrakke meubels terug vind. Veel bloemen, accessoires en warme kleuren. Wat een genot om daar over te fantaseren.  

Lees meer »