10 x erop uit met kids in de voorjaarsvakantie

Zo. Januari is voorbij. Februari al halverwege. Nog een paar dagen en dan begint de voorjaarsvakantie. En ik ben er wel aan toe om wat leuke dingen met de meisjes te gaan doen! In mijn zoektocht kwam ik tig activiteiten tegen. Maar lang niet alles is de moeite waard. Ben jij nog op zoek naar een beetje inspiratie? Stop! Want dan heb ik hier 10 vette tips voor je! 

Lees meer »

Wat ga je doen in de Kerstvakantie met kinderen?

Kerstvakantie is onderweg. Betoverende periode. Omdat het die mooie feestdagen omvat. En omdat je vaak even stilstaat bij alles wat je lief is. Koud buiten, maar veelal hartverwarmend binnen. En vakantie! Dus alle tijd om met de koters op stap te gaan. En. Er. Is. Zoveel. Te. Doen. Ik snap dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dus ik heb de leukste tips voor je op een rij gezet. Dit zijn de activiteiten waar ik zelf enthousiast van wordt. En waar je mij mogelijk deze kerstvakantie zelf kan vinden. Onderin drop ik echt alle activiteiten die ik heb verzameld. 

Lees meer »

Budgetproof activiteiten met kinderen in Twente en Salland

De Sint maakt zich zo heel langzaamaan op voor een bezoek aan Nederland. Ik vind het een heerlijke tijd. Maar wel veel drukte en onrust voor kinderen. Fijn om even wat (herfst)activiteiten met kinderen te doen die niet enorm prikkelend zijn, veelal lekker in de buitenlucht en die vrijwel niets kosten. Het enige wat je investeert is je tijd. 

Lees meer »

5x Musea in Twente met kinderen

Ik stond te popelen. Dat de meisjes oud genoeg zijn. Oud genoeg om musea te ontdekken. Ik heb liefde voor je laten verwonderen. En in musea leer je altijd weer wat nieuws. Zie je altijd weer wat nieuws. Kinderen kunnen zich vermaken en binnen de muren van een museum kun je prima zicht houden op de kinderen. Nu de herfstvakantie voor de deur staat vond ik het een mooi moment om 5x mooie musea in Twente met jullie te delen. Musea waar je prima met kinderen vanaf 4 jaar (en ouder) naar toe kunt. 

Lees meer »